Lezingen en workshops

Lezingen en workshops

Veel organisaties vragen mij voor een lezing of workshop. Deze worden vaak als onderdeel van een studiedag of ontwikkelingsproject gehouden, maar soms ook als afzonderlijke activiteit. De lezingen en workshops gaan meestal over bedrijfscultuur, leiderschap, ethiek en arbeidsrelaties. Passend bij de waarden van de organisatie wordt de inhoud van mijn betoog of workshop ingevuld vanuit de visie van christelijk leiderschap.

De organisaties die mij vragen om de genoemde lezingen en workshops te geven behoren zowel tot de profit- als non-profit sector en tot diverse deelsectoren, zoals onderwijs, zorg & welzijn, productie of dienstverlening.

Vanzelfsprekend worden de workshops bijzonder interactief gegeven. Deelnemers aan de workshop zijn vaak afwisselend met persoonlijke reflectie als met reflectie en feedback in team-/subgroepsverband bezig.

Organisatoren van congressen, studiedagen of ontwikkelingsprojecten kunnen contact met me opnemen. Samen met de organisatoren bespreek ik de inhoud van mijn bijdrage en hoe dit aansluit bij de overige onderdelen van het programma. Vaak kijken we ook hoe het vervolg op mijn lezing of workshop gerealiseerd kan worden.

Neem contact met me op via 0342-401629 of via de contactpagina van deze website.

 • Publicaties

  Goed werkgeverschap & goed werknemerschap. Ethiek van bedrijfscultuur, leiderschap en arbeidsrelaties

  Dit boek biedt de ethische basis van de bedrijfscultuur en relationele ethiek van arbeidsrelaties. Dat zijn de twee belangrijkste aspecten van goed werkgeverschap.

  Lees en bestel >

  CHRISTELIJK MANAGEMENT VOLGENS DE REGEL VAN BENEDICTUS

  CHRISTELIJK MANAGEMENT VOLGENS DE REGEL VAN BENEDICTUSDe Regel van Benedictus staat in toenemende belangstelling bij christelijke managers. Zij willen zich laten inspireren door de vele praktische aanwijzingen die weliswaar eeuwenoud zijn, maar een bijzondere actuele betekenis hebben.

  Lees en bestel >

  Bestuur & Toezicht

  Bestuur & toezichtDit boekje geeft in kort bestek, aan de hand van kernaspecten van de functie van de Raad van Bestuur (volgens het INK-model) wat de daarbij passende instrumenten zijn om effectief toezicht te kunnen houden.

  Lees en bestel >